Για τον γάμο, τη βάπτιση, το παιδικό πάρτυ, την ανανέωση των όρκων, τα πάρτυ εορτών και επετείων, αλλά και για οποιαδήποτε ιδιωτική σας εκδήλωση το Catering Νουσδίλης μπορεί να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα ξεχωριστό, νόστιμο και ιδιαίτερα φροντισμένο μενού! Δίχως να χρειαστεί να κάνετε εσείς το παραμικρό στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας, θα σας βοηθήσουμε να συνθέσετε το τέλειο μενού.

Την ημέρα της εκδήλωσής σας, η πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα της κουζίνας μας θα μεταφέρει το φαγητό στον χώρο της εκδήλωσης σας τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που ορίζει η πιστοποίηση της εταιρείας μας. Το πάντοτε πρόθυμο και εγκάρδιο προσωπικό μας θα στήσει τον μπουφέ ή το τραπέζι σας με απαράμιλλο στυλ και θα παραμείνει στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Θέλετε όλα να είναι τέλεια την ημέρα του γάμου σας χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα; Με το Catering Νουσδίλης ερχόμαστε στον χώρο που έχετε επιλέξει και κάνουμε τον γάμο σας μία αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΣΑΣ

Ψάχνετε κάτι απλό και chic  για την ημέρα του αρραβώνα σας; Επιλέξτε το Catering  Νουσδίλης και θα φροντίσει να σας εντυπωσιάσει με τις προτάσεις του. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΑΣ

Η πιο χαρούμενη στιγμή ενός ζευγαριού είναι η βάπτιση των παιδιών του. Στο Νουσδίλης Catering προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των καλεσμένων, ανεξαρτήτως ηλικίας!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Χαρείτε ξένοιαστα την παρέα με τους φίλους σας και αφήστε να μαγειρέψουμε εμείς για εσάς. Έχουμε τη δυνατότητα μέσα από τη 10ετή μας εμπειρία, να σας προτείνουμε αίθουσες για την διεξαγωγή της δεξίωσης αν είναι χειμώνας ή το πράσινο ενός κτήματος της αρεσκείας σας, ή ακόμη και κάποια παραλία, πάνω στην αμμουδιά, δίπλα στη θάλασσα, αν είναι καλοκαίρι.